Golvvård Göteborg

Vi hjälper er med golvvård i Göteborg

Här har vi samlat de mest populära tjänster för ditt företag inom kontorsstädning i Göteborg med omnejd.
Inom vår organisation finns det erfarenhet och kunskap som behövs för ett lyckat städuppdrag.
Låt oss bli den städleverantör som förenklar din vardag!

Verkstadstädning

Välvårdade golv är lättare att hålla rena. Dessutom måste ett golv klara av de påfrestningar som det kan utsättas för i rummet. Vi utför golvvård på olika typer av golv:

  • Linoleum
  • Plast
  • Textil
  • Gummi
  • Trägolv

Ta gärna kontakt med oss för en kostnadsfri offert.

Bright Services Göteborg
Vanliga frågor & svar

Du kommer i kontakt med oss antingen via mejl eller telefon och går tillsammans igenom vad som behöver göras för att du ska känna dig trygg med flyttstädningen.

Vi utför flyttstädning i Göteborg, Partille, Lerum, Alingsås, Härryda, Kungsbacka, Borås och Kungälv.

Vi tittar tillsammans på en tidpunkt som fungerar för er, och vi lägger in det i vårt schema.

Det totala priset på en flyttstädning kan variera beroende på storleken på ytan och dina önskemål. Kontakta oss via mejl eller telefon för att få en kostnadsfri offert.

Bostaden ska stå tom, kyl och frys skall stängas av senast kvällen innan. El och vatten finns tillgängliga. Du bör även meddela oss om du tänker lämna kvar något som inte tillhör lägenheten och som inte skall slängas. Har du fönster som är svåråtkomliga eller svåra att öppna behöver du meddela oss även detta.

Det som inte ingår är städning av balkong, rengöring av kamin/kakelugn, och fönstertvätt av mer än 2 fönstersidor, rengöring av vattenlåsen under kranarna samt invändig rengöring av diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare. Självklart kan du lägga till detta vid bokningstillfället.

Vi tar med oss all nödvändig städutrustning och städmaterial som behövs och tar ingen kostnad för detta.

Har du inte hunnit tömma bostaden bör du meddela oss detta innan. Flyttstädningen kommer utföras som vanligt med undantag från de områden som inte är åtkomliga. Där kommer det endast att rengöras runt möblerna, dvs det vi kan komma åt.

Vi har alltid nöjd kund-garanti på flyttstädning i Göteborg. Om den inte är korrekt utförd kontaktar du oss via telefon eller e-post. Vi kommer sedan och åtgärdar eventuella klagomål från dig eller från den som flyttar in inom 3 dagar.