Storstädning Mölndal

Dags för en storstädning i Mölndal?

Ibland behövs det en rejäl storstädning med genomgång från golv till tak. Storstädning av ditt hem innebär en grundlig rengöring och kan bokas vid ett enstaka tillfälle eller återkommande under året.
Vad kostar en storstädning? Tjänsten storstädning ingår i skattereduktionen för hushållsnära tjänster så du betalar bara 50% av kostnaden, direkt på fakturan. Vi utför storstädning i Göteborg, Mölndal, Partille, Lerum, Alingsås, Härryda, Kungsbacka, Borås och Kungälv. Kontakta oss så tar vi fram en kostnadsfri offert på storstädning.

Vi utför storstädning i Mölndal, Göteborg, Partille, Lerum, Alingsås, Härryda, Kungsbacka, Borås och Kungälv.

Storstädning Göteborg kök bild
Vad ingår i storstädning?
KÖK
BADRUM/TOALETT
ALLA RUM
Vanliga frågor & svar

Du kommer i kontakt med oss antingen via mejl eller telefon och går tillsammans igenom vad som behöver göras för att du ska känna dig trygg med storstädningen.

Vi tittar tillsammans på en tidpunkt som fungerar för er, och vi lägger in det i vårt schema.

Det totala priset på en storstädning kan variera beroende på storleken på ytan och smutsighetsgrad. Kontakta oss via mejl eller telefon för att få en kostnadsfri offert.

El och vatten ska finnas tillgängliga. Har du fönster som är svåråtkomliga eller svåra att öppna behöver du meddela oss även detta.

Vi är ett städföretag med över 16 års erfarenhet i branschen. Vi har F-skattsedel och betalar skatter och försäkringar för vår personal, och för att ge trygghet till våra anställda har vi kollektivavtal med Fastighetsanställdas Förbund. Det innebär att vi städar din bostad med schyssta villkor och yrkesstolthet.

Det som inte ingår är rengöring av kamin/kakelugn, och fönstertvätt av mer än 2 fönstersidor, rengöring av vattenlås under kranarna samt invändig rengöring av diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare. Självklart kan du lägga till detta vid bokningstillfället.

Vi tar med oss all nödvändig städutrustning och städmaterial som behövs och tar ingen kostnad för detta.

Vi ser till att vi har tillräckligt med resurser på plats för att klara av en storstädning på en arbetsdag. I samband med din bokning får du veta ungefärlig tidsåtgång, beroende på ytan och smutsighetsgrad.

Vi har alltid nöjd kund-garanti på storstädning i Mölndal. Om den inte är korrekt utförd kontaktar du oss via telefon eller e-post. Vi kommer sedan och åtgärdar eventuella klagomål inom 3 dagar.

Vi är ansvarsförsäkrade hos If om det skulle ske en olycka eller ett misstag.