Kontorsstädning Mölndal

Vi hjälper er med kontorsstädning i Mölndal

Här har vi samlat de mest populära tjänster för ditt företag inom kontorsstädning i Mölndal med omnejd.
Inom vår organisation finns det erfarenhet och kunskap som behövs för ett lyckat städuppdrag.
Låt oss bli den städleverantör som förenklar din vardag!

Kontorsstädning i Mölndal

Vi har lång erfarenhet av kontorsstädning i hela Sverige men främst i Mölndal med omnejd. Vårt mål med städningen är att utföra en avtalad städtjänst som du som kunden har köpt. Vi städar i många olika miljöer och utifrån olika perspektiv, underhåll, hygien, miljö och ekonomi. Om man städar på rätt sätt det blir svårare för ny smuts att bildas, och på det sättet underhåller vi material och ytor. Genom att använda rätt sorts utrustning och städmetoder skapar vi en säker och trevligare arbetsmiljö. Vi tror väldigt starkt att en bra kommunikation med våra kunder är värdeskapande och vi kommer alltid med förbättringsförslag för att göra vardagen mer ekonomisk och miljövänlig när det kommer till kontorsstäd. Vi är en städfirma som är lyhörda och anpassar oss efter era önskemål.

Vi utför kontorsstädning i Mölndal, Göteborg, Mölndal, Partille, Lerum, Alingsås, Härryda, Kungsbacka, Borås och Kungälv.

Vanliga frågor & svar

Vi är ett städföretag med över 16 års erfarenhet i branschen. Vi har F-skattsedel och betalar skatter och försäkringar för vår personal, och för att ge trygghet till våra anställda har vi kollektivavtal med Fastighetsanställdas Förbund. Det innebär att vi städar era kontorslokaler med schyssta villkor och yrkesstolthet

Vi ser till att vi har rätt kompetens på företaget. Vår personal har minst grundutbildning inom lokalvård, hygien och miljö.

Vi är ansvarsförsäkrade hos If om det skulle ske en olycka eller ett misstag.

Vi föredrar ett möte med er för att kartlägga vilka typer av utrymmen som ska städas samt ytornas omfattning. Kontakta oss antigen via mejl eller telefon för att boka in ett kostnadsfritt besök i era lokaler. Vi skräddarsyr en offert med ett frekvensbaserat städschema med alla nödvändiga moment som stämmer överens med just era behov inom kontorsstäd.

Vi har eget kvalitetsledningssystem som vi arbetar efter, helt enligt de internationella standarder ISO 14001 och ISO 9001.

Att hålla rent i en verkstadsmiljö är viktigt. Vi städar verkstäder, produktionsytor och lager. Verkstadsstädning kan innebära allt från höghöjdstädning till daglig städning av verkstadsgolv, arbetsstationer och personalutrymmen.

Vi utför golvvård på olika typer av golv:

Linoleum

Plast

Textil

Gummi

Trägolv

Välvårdade golv är lättare att hålla rena. Dessutom måste ett golv klara av de påfrestningar som det kan utsättas för i rummet. Ta gärna kontakt med oss för en kostnadsfri offert.

Absolut. Vi hjälper till med lättare vaktmästeriarbete som tex. montering av möbler, uppsättning av hyllor, tavlor etc. Ta kontakt med oss så lämnar vi en kostnadsfri offert.