Hemstädning Mölndal

Städning Mölndal | Din partner för bästa hemstädning i Mölndal

Inget slår känslan av att komma hem till ett nystädat hem som doftar rent och fräscht och få tid över till det du verkligen vill göra, i stället för att lägga tid på att städa.
Vi på Bright Services erbjuder hemstädning och städning i Mölndal med omnejd. Vi finns här för att underlätta vardagen och ge er tid för annat.
Vad kostar hemstäd i Mölndal med omnejd? Priser för dig som privatperson är efter rutavdrag. Vi sköter administreringen av rutavdraget till Skatteverket.
Vårt pris för hemstädning inom Mölndal kommun är 195 kr/timme efter rutavdrag. Minsta tid per städtillfälle är 2 timmar.
Vi har F-skattsedel och betalar skatter och försäkringar för vår personal, och för att ge trygghet till våra anställda har vi kollektivavtal med Fastighetsanställdas Förbund. Vi är ansvarsförsäkrade hos If om det skulle ske en olycka eller ett misstag.
Kontakta oss, så bokar vi in ett kostnadsfritt hembesök för att få en uppfattning om era behov. Vi tar fram en kostnadsfri offert på städning och diskuterar eventuella ändringar tillsammans med er, därefter påbörjar vi med planering och uppstart.

Vi utför hemstädning i Mölndal, Göteborg, Partille, Lerum, Alingsås, Härryda, Kungsbacka, Borås och Kungälv.

Vanliga frågor & svar

Du kommer i kontakt med oss antingen via mejl eller telefon och vi bokar in en tid för hembesök för att gå genom era önskemål om hemstädning.  Vi berättar för er om våra städmetoder och vilka moment som ingår i hemstädning.

Vi tittar tillsammans på en tidpunkt som fungerar för er, och vi lägger in det i vårt schema.

Det totala priset på en hemstädning kan variera beroende på storleken på ytan och dina önskemål. Vårt pris för hemstädning inom Mölndal kommun är 195 kr/timme inklusive moms och efter RUT avdrag. Minsta tid per städtillfälle är 2 timmar.

Vi uppskattar om ni kan plocka undan leksaker, kläder och dylikt så att vi kan komma åt alla ytor. Se till att diskbänk och arbetsbänkar i köket är fria från saker.

Vi är ett städföretag med över 16 års erfarenhet i branschen. Vi har F-skattsedel och betalar skatter och försäkringar för vår personal, och för att ge trygghet till våra anställda har vi kollektivavtal med Fastighetsanställdas Förbund. Det innebär att vi städar din bostad med schyssta villkor och yrkesstolthet.

Abonnemang innebär en kontinuerlig hemstädning, till exempel varannan eller var fjärde vecka. Ett abonnemangsavtal som tecknas med oss har ingen bindningstid. Däremot har vi en uppsägningstid på 2 veckor och den ska lämnas till oss skriftligen via mejl info@brightservices.se

Vi är ansvarsförsäkrade hos If om det skulle ske en olycka eller ett misstag.

Du behöver inte vara hemma vid hemstädning. Däremot behöver vi tillsammans göra en genomgång inför det första städtillfället.

Vi ser till att det är samma person som städar, undantag gäller vid sjukdomar och semester.

Vi använder ditt städmaterial och redskap vid hemstädning. Naturligtvis hjälper vi er med val av material och kem produkter.