Flyttstädning Mölndal

Letar du efter flyttstädfirma i Mölndal?

Att flytta är ett stort projekt som tar tid och en massa energi. En av de sista sakerna man tänker på innan man lämnar ett tomt hem efter sig är städningen. För att lägga fokus på ert nya boende kan ni anlita oss att ta hand om flyttstädning.
Vi har lång erfarenhet från flyttstädningar i Mölndal med omnejd och vet vad som krävs för att uppnå ett bra och tillfredsställande resultat inom flyttstädning. Vi är med dig hela vägen från första kontakt till bostaden är besiktigad och klar. Det är viktigt att flyttstädningen genomförs med stor noggrannhet. Vi vet exakt vilka städmoment som skall ingå i en flyttstädning och följer mäklarsamfundets rekommendationer för flyttstädningar.
Vad kostar en flyttstädning? Tjänsten flyttstädning ingår i skattereduktionen för hushållsnära tjänster så du betalar bara 50% av kostnaden, direkt på fakturan.
Kontakta oss så tar vi fram en kostnadsfri offert på flyttstädning

Vi utför flyttstädning i Mölndal, Göteborg, Partille, Lerum, Alingsås, Härryda, Kungsbacka, Borås och Kungälv.

Flyttstädning Sidan

Räkna ut ditt pris och boka flyttstädning här:

Samtliga prisangivelser är inklusive moms efter RUT. Om din bostadsyta överstiger det högsta i kalkylatorn, skriv en kommentar i sista steget om hur stor faktiska ytan är så återkommer vi till dig med en offert.

0 kr

Efter rutavdrag
0 kvm
Vad ingår i flyttstädning?
BADRUM/TOALETT
KÖK
ALLA RUM
Vanliga frågor & svar

Du kommer i kontakt med oss antingen via mejl eller telefon och går tillsammans igenom vad som behöver göras för att du ska känna dig trygg med flyttstädningen.

Vi utför flyttstädning i Mölndal, Göteborg, Partille, Lerum, Alingsås, Härryda, Kungsbacka, Borås och Kungälv.

Vi tittar tillsammans på en tidpunkt som fungerar för er, och vi lägger in det i vårt schema.

Det totala priset på en flyttstädning kan variera beroende på storleken på ytan och dina önskemål. Kontakta oss via mejl eller telefon för att få en kostnadsfri offert.

Bostaden ska stå tom, kyl och frys skall stängas av senast kvällen innan. El och vatten finns tillgängliga. Du bör även meddela oss om du tänker lämna kvar något som inte tillhör lägenheten och som inte skall slängas. Har du fönster som är svåråtkomliga eller svåra att öppna behöver du meddela oss även detta.

Det som inte ingår är städning av balkong, rengöring av kamin/kakelugn, och fönstertvätt av mer än 2 fönstersidor, rengöring av vattenlåsen under kranarna samt invändig rengöring av diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare. Självklart kan du lägga till detta vid bokningstillfället.

Vi tar med oss all nödvändig städutrustning och städmaterial som behövs och tar ingen kostnad för detta.

Har du inte hunnit tömma bostaden bör du meddela oss detta innan. Flyttstädningen kommer utföras som vanligt med undantag från de områden som inte är åtkomliga. Där kommer det endast att rengöras runt möblerna, dvs det vi kan komma åt.

Vi har alltid nöjd kund-garanti på flyttstädning i Mölndal. Om den inte är korrekt utförd kontaktar du oss via telefon eller e-post. Vi kommer sedan och åtgärdar eventuella klagomål från dig eller från den som flyttar in inom 3 dagar.