Byggstädning Mölndal

Vi hjälper er med byggstädning i Mölndal

Vi på Bright Services är specialiserade inom olika områden och erbjuder bygg- eller grovstädning.

Efter en renovering, reparation eller nybyggnation brukar det vara väldigt dammigt och smutsigt. Då är det logiskt och praktiskt att anlita en professionell städfirma som utför byggstädning och gör ordentligt rent från golv till tak.

Vi utför byggstädning vid renoveringar, ombyggnationer och tillbyggnationer åt privatpersoner och företag. Vi städar även byggbodar och lagerutrymmen.

Vi utför byggstädning i Mölndal, Göteborg, Partille, Lerum, Alingsås, Härryda, Kungsbacka, Borås och Kungälv.

Vad ingår i en byggstädning?
KÖK
ALLA RUM
BADRUM/TOALETT
Vanliga frågor & svar

Du kommer i kontakt med oss antingen via mejl eller telefon och vi går tillsammans igenom dina önskemål för att du ska känna dig trygg med byggstädningen.

Vi tittar tillsammans på en tidpunkt som fungerar för er, och vi lägger in det i vårt schema.

Det totala priset på en byggstädning kan variera beroende på storleken på ytan och dina önskemål. Kontakta oss via mejl eller telefon för att få en kostnadsfri offert.

El och vatten finns tillgängliga. Har du fönster som är svåråtkomliga eller svåra att öppna behöver du meddela oss även detta.

Vi tar med oss all nödvändig städutrustning och städmaterial som behövs och tar ingen kostnad för detta.

Bortforsling av möbler och överblivet byggmaterial ingår inte i byggstädningen, men du kan självklart lägga till det vid bokningstillfället.

Vi har alltid nöjd kund-garanti på byggstädning i Mölndal. Om den inte är korrekt utförd kontaktar du oss via telefon eller e-post. Vi kommer sedan och åtgärdar eventuella klagomål från dig eller från den som flyttar in inom 3 dagar.

Vi ser till att vi har tillräckligt med resurser på plats för att klara av en byggstädning på en arbetsdag. I samband med din bokning får du veta ungefärlig tidsåtgång, beroende på ytan och smutsighetsgrad.