Städfirma Mölndal Bright Services

Ditt städföretag inom lokalvård och städtjänster

sry
Städbolag Göteborg
bra-miljö
Iso
Insta-800
Städbolag Göteborg
Städbolag Göteborg
Städbolag Göteborg

Bright Services

Professionell Städfirma Mölndal

Bright Services är ett Göteborgsbaserat serviceföretag med fokus på kvalitet i alla led.
Vi är verksamma inom Mölndal med omnejd.
Vi är ett professionellt städföretag inom lokalvård, städning och fastighetstjänster med över 16 års erfarenhet i branschen.
Med spetskompetens inom kontorsstädning, byggstädning,  hemstädningflyttstädning och  storstädning, erbjuder Bright Services er städhjälp i världsklass och ser alltid till att tillfredsställa ert behov när det kommer till att få hjälp av en professionell städfirma i Mölndal.
Vi har ett komplett utbud av tjänster inom städning och rengöring till företag och verksamheter. Både företag och skolor väljer oss som sin städleverantör i Mölndal då de vet att de får högkvalitativa städtjänster, engagerad och duktig städpersonal och möjlighet att få hjälp med kompletterande servicetjänster.
Vi strävar alltid efter att ge bästa städservice till kunden. Vi tillhandahåller prisvärda, anpassningsbara och gröna städtjänster för era lokaler i Mölndal.
Söker du efter en ”bra städfirma Mölndal”, så behöver du inte söka längre, Bright Services är den städfirma i Mölndal som gör det lilla extra för att hjälpa dig med din städning.

Våra tjänster

Kontorsstädning i Mölndal

Vi har lång erfarenhet av kontorsstädning i hela Sverige ....

Storstädning i Mölndal

Ibland behövs det en rejäl storstädning med genomgång ....

Byggstädning i Mölndal

Vi på Bright Services är specialiserade inom olika ....

Hemstädning i Mölndal

Inget slår känslan av att komma hem till ett nystädat hem som ....

Flyttstädning i Mölndal

Att flytta är ett stort projekt som tar tid och en massa energi. En ....

SRY lokalvårdsutbildning

Vänder sig till dig som vill arbeta med lokalvård eller som ....
Vanliga frågor & svar

Du kommer i kontakt med oss antingen via mejl eller telefon och går tillsammans igenom vad som behöver göras för att du ska känna dig trygg med flyttstädningen.

Vi utför flyttstädning i Mölndal, Göteborg, Partille, Lerum, Alingsås, Härryda, Kungsbacka, Borås och Kungälv.

Vi tittar tillsammans på en tidpunkt som fungerar för er, och vi lägger in det i vårt schema.

Det totala priset på en flyttstädning kan variera beroende på storleken på ytan och dina önskemål. Kontakta oss via mejl eller telefon för att få en kostnadsfri offert.

Bostaden ska stå tom, kyl och frys skall stängas av senast kvällen innan. El och vatten finns tillgängliga. Du bör även meddela oss om du tänker lämna kvar något som inte tillhör lägenheten och som inte skall slängas. Har du fönster som är svåråtkomliga eller svåra att öppna behöver du meddela oss även detta.

Det som inte ingår är städning av balkong, rengöring av kamin/kakelugn, och fönstertvätt av mer än 2 fönstersidor, rengöring av vattenlåsen under kranarna samt invändig rengöring av diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare. Självklart kan du lägga till detta vid bokningstillfället.

Vi tar med oss all nödvändig städutrustning och städmaterial som behövs och tar ingen kostnad för detta.

Har du inte hunnit tömma bostaden bör du meddela oss detta innan. Flyttstädningen kommer utföras som vanligt med undantag från de områden som inte är åtkomliga. Där kommer det endast att rengöras runt möblerna, dvs det vi kan komma åt.

Vi har alltid nöjd kund-garanti på flyttstädning i Göteborg. Om den inte är korrekt utförd kontaktar du oss via telefon eller e-post. Vi kommer sedan och åtgärdar eventuella klagomål från dig eller från den som flyttar in inom 3 dagar.

Din städfirma Mölndal

Om du funderar på att ta hjälp med hemstädningen, vänd dig till Bright Services, en städfirma Mölndal! Bright Services är ett certifierat städbolag med städtjänster som har miljön i åtanke. Vill du ha referenser, finns alla våra nöjda kunder i Mölndal som gärna berättar. Vi tror på bra personalvård och bra lokalvård. Våra professionella städare har kollektivavtal och kontinuerligt vidareutbildas för att vara experter inom städteknik och miljö. Våra medarbetare är otroligt duktiga och har motivationen att göra sitt bästa på jobbet. Som städfirma Mölndal är Bright Services alltid noggranna och ser till att ni känner er nöja med samarbetet.

Städfirma Mölndal med erfarenhet

Bright Services är en städfirma Mölndal som hjälper er med all typ av städhjälp Mölndal så som hemstädning eller kontorsstädning. Oavsett om ni är i behov av återkommande hemstädning, kontorsstädning Mölndal eller mer sällan städtjänster som flyttstädning och storstädning. Kontakta oss så hjälper vi dig! Kontakta oss på telefon eller mail så hjälper vi dig, vi svarar på dina frågor och ger dig så klart ett prisförslag om det går utan ett platsbesök.

En städfirma Mölndal att lita på!

Med kollektivavtal garanterar vi en bra arbetsplats och har en väldigt bra arbetsmiljö för våra medarbetare, och ger dom alltid bra förutsättningar för att lyckas med städningen Mölndal. Vi är stolta över att alla våra kunder, allt från privatpersoner, företag och skolor är nöjda med våra städtjänster! Vår städpersonal är fokuserade, punktliga, professionella och oerhört noggranna när det kommer till städtjänsterna vi erbjuder. I våra städtjänster använder vi alltid miljömärkta produkter i hög kvalitet och vi arbetar alltid mot vår kvalitets- och miljöpolicy. Vi arbetar också ständigt med att utbilda oss som företag och vår personal, allt detta så att ni kan känna er trygga med vår städhjälp Mölndal.

Bright Services är din lokala städfirma

Bright Services städfirma Mölndal finns alltid när du behöver oss, vi gör processen enkel för dig att hitta en professionell städare i Göteborg. Att ha ett rent kontor, ett rent hem och rena utrymmen är otroligt viktigt för att du ska trivas, vara produktiv och kunna fokusera på rätt saker, vi hjälper dig med det, Bright Services är din städfirma Mölndal som hjälper dig med allt som har med städning att göra!

Varför välja Bright Services?

Bright Services städfirma Mölndal är den mest pålitliga städservicen i Mölndal. Anlita oss för alla sorters städning i Mölndal. Vi erbjuder Kontorsstädning, verkstadsstädning, hemstädning, flyttstädning, storstädning, golvvård och byggstäd. Vi erbjuder professionell och erfaren städpersonal redo att hjälpa dig när som hel, var du än är i Mölndal. Vi kommer alltid i tid och har den bästa utrustningen för städning Mölndal.